Stel je eens een leven voor waar jij moeiteloos meer succes en exponenti√ęle groei aantrekt

 

.. en waar je jezelf constant de vraag stelt:

Hoe kan het zó gemakkelijk zijn?

Quantum made easy: Ontdek hoe jij met slechts 30 minuten per dag ongelimiteerd succes aantrekt. 

Wat fantastisch dat je hier bent. Het is geen toeval dat je dit nu leest...

De regels van het leven en je business, zoals je ze nu kent, zijn hier niet langer van toepassing. Vergeet alles wat je hebt geleerd over hoe het zou moeten zijn. De lange dagen, het harde werken, de druk die je ervaart om te blijven presteren.. 

 

Ben jij bereid om het leven en de business waar je écht naar verlangt, te ontvangen?

 

Hi, ik ben Eline.

Sinds ik the Quantum Way leef..

 

..is mijn business exponentieel gegroeid en ervaar ik vooral een ultiem (financieel) vrij leven in Portugal:

Ik heb tijd om te padellen,
om een paar keer week naar het strand te gaan
te wandelen, mediteren, zwemmen.
Uitgebreid te lunchen met mijn liefde en iedere dag er zijn voor mijn kind na school.

En dat terwijl, of juist daarom, mijn bedrijf blijft groeien op een manier die ik nooit had durven dromen.

En nu begeleid ik mijn gasten om ook The Quantum Way te leven. 

Quantum is de meeste snelle manier om te transformeren in jezelf en daarmee je business, je leven en je omgeving.

Jarenlang heb ik gezocht naar een manier waarop ik én mijn missie kon leven én daar heel succesvol in kon zijn, zonder mezelf over de kop te werken.
Lees onderaan mijn hele verhaal

Ik neem je graag mee in de wondere wereld van Quantum.¬†Alles wat jij kunt bedenken kun je cre√ęren..

Ik heb ontzettend veel zin om mijn diepgaande kennis en een scala aan krachtige tools over Quantum wetenschap op een simpele manier met jou te delen, omdat ik je een leven gun dat overvloedig is met alles wat je wenst op een manier waar je enorm van geniet!

Yes ik ben er bij!

Als je dit leest, durf ik te wedden dat je leven waarschijnlijk behoorlijk goed is.

Wat als je semi-tevreden bent met het leven en het bedrijf je nu hebt?

En je wilt niet een kleine, maar FLINKE shift maken. Zoals een nieuw huis, je vaste freelance opdracht opzeggen, je omzet verdriedubbelen of je hele bedrijf omgooien omdat het nu niet meer kloppend voelt. 
Dan red je het niet alleen met een goede strategie of een 'alles is licht en liefde meditatie'. 

Je hebt een Quantum Leap nodig.  

Diep¬†van binnen verlang je naar meer... Je weet dat zelfs met alles wat je hebt bereikt, er nog zoveel meer in je zit. Je wilt blijven groeien, persoonlijk, business wise en spiritueel‚Äď maar wel vanuit meer rust, vertraging en ontspanning m√©t veel plezier, want daar gaat jouw moter van aan!

Je wilt n√ļ meer succes vanuit FLOW

 

Yes! I'm in!

Het is tijd voor een paradigmashift. 

Laten we voor eens en voor altijd de ondernemersratrace achter ons laten en je business laten groei op de meeste moeiteloze manier.

Tijdens Business Flow Mastery leer je¬†hoe je ervoor zorgt dat je een leven cre√ęert waarvan je nu nog denkt dat het onmogelijk is.¬†

Z√≥nder harder te werken, stress of (prestatie)druk te voelen.. want dat is nou net wat je afhoudt van exponenti√ęle groei.

Je hebt een zuiver verlangen om meer, veel meer succes te cre√ęren.
Want a) je hebt zóveel meer te bieden dan je nu laat zien &
b) je gunt jezelf een RIJK leven. In geld, tijd & energie

In 5 weken¬†leer je hoe je met slechts 30 min per dag ongelimiteerd succes cre√ęert.¬†

Is dit herkenbaar voor je?

  • Heb je het gevoel dat je constant moet blijven pushen en hard moet werken om succesvol(ler) te zijn en ben je stiekem bang dat alles uit elkaar zal vallen als je loslaat en probeert te ontspannen
  • Voel je je soms gefrustreerd omdat succes, kansen en groei zo moeiteloos lijken te¬†gaan voor anderen? En zelfs als je hard werkt en alles 'goed' doet, lukt het je gewoon niet (altijd) om het voor elkaar te krijgen?
  • Je gelooft wel dat het anders kan, maar vindt het¬†√≥√≥k spannend om het anders te gaan doen
  • Merk je dat je wordt meegezogen in oude patronen en denkwijze waardoor je hoofd meer in the lead is dan je hart?
  • Heb je het gevoel dat je op het punt staat om naar het volgend niveau in je leven en¬†bedrijf¬†te gaan en wil je dat de overgang naar meer groei en succes¬†met gemak, genieten en stressvrij verloopt?
  • Heb je het gevoel gehad dat, ondanks de enorme hoeveelheid tijd en energie die je in je bedrijf en persoonlijke groei hebt ge√Įnvesteerd, je kwaliteit van leven nog steeds niet helemaal is waar je op gehoopt had?
  • Heb je ooit momenten meegemaakt dat je moeiteloos succes cre√ęerde, maar lijk je het maar niet te kunnen vasthouden?¬†
  • ¬†Heb je het gevoel dat je vastzit¬†in je groei - alsof er diepe innerlijke blokkades zijn die je tegenhouden, maar je weet niet precies wat en hoe je daar uit kunt komen?
Join Business Flow Mastery

Welkom bij Business Flow Mastery

Jouw praktische Quantum Course voor dagelijkse integratie van The Quantum Way of Life

Business Flow Mastery is ontwikkeld om je te helpen exponenti√ęle groei en succes te cre√ęren in elk gebied van je leven vanuit moeiteloosheid en met maximale flow

In 5 weken leer je hoe jij ONGELIMITEERD succes cre√ęert in slechts 30 min per dag.¬†

 De enige vraag is:
Hoe goed ben je bereid om je leven te laten worden?!

Ik ben klaar voor ongelimiteerd succes

 

Voor wie is deze Quantum Course het meest geschikt…

Om de waarde van deze training te verzilveren is het belangrijk dat je 100% bereidt bent om je denken, voelen en doen te veranderen. Dit betekent niet dat het ingewikkeld is, maar het vraagt wel volledige commitment om duurzaam The Quantum Way te leven. Je hebt open te staan voor nieuwe perspectieven op ondernemen en bereid te zijn om dat wat je kent, achter je te laten.

Join Business Flow Mastery

Ferdi 

"De beslissing om mee te doen was een beslissing gebaseerd op het resultaat dat ik wilde realiseren in de toekomst. Binnen 2 maanden zat ik vol met klanten¬†en cre√ęer ik nu maanden tussen de ‚ā¨15-20K.
 
Na ook behoorlijk wat contrast kan ik zeggen dat ik een mindshift heb gemaakt. Begrijp wat ik waard ben en op welke wijze ik mijn talenten kan gebruiken om mijn dromen te realiseren. 
 
Eline's begeleiding was een essentieel onderdeel in mijn proces".

Mari√ęlle

"Ik ervaar veel minder haast, meer plezier en meer flow en dat was een heel groot verlangen van me. Dat was waarom ik instapte. Mijn bedrijf voelt zoveel lichter en leuker. Ik heb de Quantum Way volledig omarmd en ik zou niet anders meer willen. Mijn leven is zoveel zachter terwijl ik méér impact maak met mijn bedrijf".

Sandra

"Binnen 3 maanden realiseerde ik de omzet van het gehele jaar daarvoor maar daar het niet om. Het allerbelangrijkste is dat ik vanuit rust en innerlijk weten leef en leidt. Dankzij Eline heb ik de skills voor life geleerd. Waar je me ook ter wereld neer zet; ik ben okay. Deze ervaring heeft niet alleen een effect gehad op mijn business maar ook op mijn leven en de relatie met mijn gezin". 

Eline 

"Toen ik met de methode van Eline aan de slag ging. Viel er zo een nieuwe klant uit de lucht voor mijn 1 op 1 traject. Magisch? Nee dat is het niet. Eline weet haar manier van leven en werken wetenschappelijk te onderbouwen. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan". 

Lisa

"Het gevoel van ownership wat ik ervaar geeft me ultieme vrijheid. Ik neem oncomfortabele stappen en word daar steeds comfortabler mee. Ik heb ervaren hoe fijn het is om dit met een groep te ondergaan. Met mensen die elkaar motiveren en inspireren. Ik ben dankbaar dat ik met Eline mee ben morgen groeien in The Quantum Way. Ik gun iedereen een Eline" 

Miryam

"Ik ben echt zo belachelijk dankbaar dat Eline in mijn leven is gekomen. Door haar programma ben ik een leuker mens, ondernemer en moeder geworden. Mijn wereld is zo positief veranderd. Dat gaat niet meer over omzet of geld, maar over LEVEN. Ik ben zo dicht bij mezelf gekomen en vanuit daar neem ik besluiten. Zonder Eline was ik hier nooit gekomen. Haar Quantum Lessen, vragen, spiegels en eerlijkheid vanuit haar hart hebben me gebracht waar ik nu sta. Als succesvolle ondernemer, maar bovenal als een gelukkig mens en een leuke moeder".

Het is niet nóg een 'manifesteren' cursus..

Het is een ervaring die leidt tot het stappen in jouw volle ondernemerspotentieel en het cre√ęren van een leven waar je van droomt.

Count me in

      

Mijn verhaal:

 

Gehaast, druk (met energiezuigende dingen), afgeleid en constant bezig met 'meer en beter'. Wat ik ook bereikte het was nooit goed genoeg. 

Ik wist dat wat ik deed in mijn coporate leven en in het begin van mijn ondernemersreis niet mijn passie was en ik voor grotere dingen bestemd was.

Ondanks het uiterlijke succes voelde ik me gevangen als een vogel in een gouden kooi. Ik verlangde naar de vrijheid om mijn leven te cre√ęren op mijn voorwaarden en wist dat er dingen moesten veranderen... en snel. Ik worstelde met de angst en onzekerheid om alles los te laten; de zekerheid, het geld, de luxe levensstijl,
om een leven te leven dat meer in lijn lag met mijn passies en dromen als visionair, ondernemer en Quantum teacher.

Aan de ene kan was mijn leven prima, maar aan de andere kan was er veel ruimte voor groei. En ik besloot geen genoegen meer te nemen met minder dan mijn ideale leven.


Ik gooide mijn leven om. Liet het bekende los om het onbekende te omarmen. We reisden de wereld over terwijl ik mijn bedrijf startte. Met ‚ā¨0,- omzetperspectief voelde ik me w√©l de rijkste vrouw op aarde.
Ik gaf eindelijk mijn ondernemerspotentieel en mijn zielsmissie de ruimte om zich te ontvouwen

En zo begon mijn eigen Quantum reis. Ik leerde mijn kennis om te zetten in ervaren. Niet alleen maar wéten ook léven The Quantum Way. Ik had de moed om alles wat ik dacht te weten, en dacht te (moeten) zijn los te laten en me volledig af te stemmen op mijn gewenste toekomst.
Ik ben gaan samenwerken met de beste coaches en teachers uit het veld van Quantum (zo volgende ik de theorie bij Dr. Joe Dispenza en word ik begeleid door Dr. Roy Martina in mijn Quantum Business proces)


In het begin leek het te mooi om waar te zijn; mag ik dit ‚Äėwerk‚Äô noemen?! Ik deed wat ik het liefste deed, waar ik voor gemaakt ben; andere inspireren om volledig te gaan voor hun meest succesvolle leven. En nu leidt ik een ‚Äėmultiple 6 figure‚Äô bedrijf met een mooi team en zee√ęn van tijd voor wat er nog meer belangrijk voor me is.


Ik deel dit niet om op te scheppen, ik wil alleen dat je voelt dat er zóveel meer mogelijk is dan je nu denkt.

Wanneer jij de shift maakt naar grenzeloos denken en leven, zul je zien dat het onmogelijke mogelijk wordt
Het beste is dat exponenti√ęle groei en succes moeiteloos kan ontstaan wanneer je in de flow leeft... Want succes en groei gaan niet over wat je doet... ze komen voort uit wie je bent... en wanneer je je mentale en emotionele blokkades opruimt (een sleutelelement van leren leven in de flow) en de Quantum principes die ik teach consistent toepast, verschuif je wie je bent op het diepste niveau. Je trekt dan een compleet andere realiteit.

 

Ik hoef me niet langer te haasten en te zwoegen om voor elkaar te krijgen wat ik wil. Eigenlijk doe ik precies het tegenovergestelde: Ik experimenteer en speel het ondernemersspel met plezier. Daarnaast breng ik tijd door met mijn favoriete mensen en kan ik doen waar ik dolgelukkig van wordt, andere helpen om ook vanuit flow hun leven te cre√ęren. And the best is yet to come..

 

Ik vraag mezelf regelmatig af: kan het echt zo gemakkelijk zijn? Eigenlijk raakte ik zo gefascineerd door die vraag dat het de oorsprong is Business Flow Mastery. Naarmate mijn leven en mijn onderneming meer en meer ging floreren, raakte ik ge√Įntrigeerd door hoe Quantum werkt.

Jarenlang heb ik gestudeerd en geleefd The Quantum Way en nu kijk ik er naar uit om met Business Flow Mastery jou super praktisch mee te nemen in de stappen die ik heb gezet.

Je bent zó welkom.

Liefs, Eline 

Zet jij de eerste stap?