Welkom bij The Quantum School of Life, d√© plek waar je verborgen potentieel alle ruimte krijgt om te¬†schitteren en je ‚Äėonmogelijke‚Äô dromen realiseert.

Stel je voor dat je bewust je dromen en ambities tot leven brengt. 
Jij bént succesvol, je bént impactvol. Dat is wie je in essentie bent en nu is het tijd om daar gehoor aan te geven door de principes van Quantum te beheersen.

Want je wil wél meer impact maken en succesvoller zijn in wat je doet, maar NIET ten koste van je gemoedsrust.

Tijdens dit groepsprogramma wordt
Leiden vanuit je toekomstige zelf je 'normaal'.
Je laat niet langer twijfelaars bepalen of je dromen mogelijk zijn. Je begint niet alleen meer en meer in jezelf en je grote ambities te geloven, maar ook je ware essentie te begrijpen.

join tqsol groepsprogramma

Hi, ik ben Eline.

In slechts één jaar verdiende ik als ondernemer 4x zoveel als mijn corporate salaris,

maar dan wel in de helft van mijn werktijd terwijl ik volg waar mijn hart van in de fik vliegt. 

Met de Quantum Succes Methode geef ik rete ambitieuze, impactgedreven ondernemers zoals jij, hun kracht terug om een winstgevend bedrijf te bouwen vanuit kracht, flow en vertrouwen.

Transformeer van drukke medewerker in je eigen bedrijf tot een Quantum CEO, die moeiteloos een imperium bouwt. En dat terwijl je tijd en energie overhoudt voor jezelf en je geliefden.  

Ik ben er klaar voor mijn diepgaande kennis en een scala aan krachtige tools met JOU te delen, omdat ik oprecht geloof dat je een leven verdient dat overvloedig is met alles wat je wenst!

Join TQSOL Groepsprogramma

Stel je voor: hoe zou je leven en ondernemersreis transformeren als..

...Je de identiteit van je meest succesvolle & vervulde omarmd?
Je toekomstige zelf is niet slechts een verre droom - het bestaat al.

Wat als je toegang zou krijgen tot die versie van jezelf en alle wijsheid kon benutten die nodig is om te thriven.

Je hebt niet langer de behoefte om te pushen en te forceren - je weet dat het contraproductief is, want je behaald vanaf nu je resultaten moeiteloos

 

Stel je voor dat jij véél simpeler, lichter en vooral met heel veel plezier je grootse ambities waarmaakt. Het kan. Welkom bij: The Quantum School of Life

Ervaar hoe het is om limitless te zijn.

 

 

Lijd jij onder de verhalen dat…

- Je hard moet werken om succesvol te zijn?

- Je moet kiezen tussen being a family man or women en een million dollar business owner?

- Je niet zeker weet of je het wel in je hebt om x10 te gaan in je impact en omzet. En... wat als het wél lukt?

Word je tegen gehouden door deze stemmetjes in je hoofd, die constant de leiding lijken te nemen? Dan is het tijd voor een Quantum Leap. Een sprong in jouw nieuwe realiteit waardoor je een toekomst cre√ęert die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Join TQSOL Groepsprogramma

Praktische informatie

 Tijdens dit 6 maanden programma ga je onder andere door middel van Quantum Tijdlijn Jumping je begeven op de tijdlijn waar al jouw dromen al gerealiseerd zijn. En je weet wat je hier en nu mag doen om daar te komen.

Het programma en de coaching is gericht op 80% energie & Quantummindset en 20% business strategie

Download hieronder de brochure met praktische informatie

Brochure

Ferdi 

"De beslissing om mee te doen was een beslissing gebaseerd op het resultaat dat ik wilde realiseren in de toekomst. Binnen 2 maanden draaide zat ik vol met klanten en met een uitstekende omzet.
 
Na ook behoorlijk wat contrast kan ik zeggen dat ik een mindshift heb gemaakt. Begrijp wat ik waard ben en op welke wijze ik mijn talenten kan gebruiken om mijn dromen te realiseren. 
 
Eline's begeleiding was een essentieel onderdeel in mijn proces".

Mari√ęlle

"Ik ervaar veel minder haast, meer plezier en meer flow en dat was een heel groot verlangen van me. Dat was waarom ik instapte. Mijn bedrijf voelt zoveel lichter en leuker. Ik heb de Quantum Way volledig omarmd en ik zou niet anders meer willen. Mijn leven is zoveel zachter terwijl ik méér impact maak met mijn bedrijf".

Sandra

"Binnen 3 maanden realiseerde ik de omzet van het gehele jaar daarvoor en belangrijker nog: vanuit rust en innerlijk weten. Dankzij Eline heb ik de skills voor life geleerd. Waar je me ook ter wereld neer zet; ik ben okay. Deze ervaring heeft niet alleen een effect gehad op mijn business maar ook op mijn leven en de relatie met mijn gezin". 

Eline 

"Toen ik met de methode van Eline aan de slag ging. Viel er zo een nieuwe klant uit de lucht voor mijn 1 op 1 traject. Magisch? Nee dat is het niet. Eline weet haar manier van leven en werken wetenschappelijk te onderbouwen. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan". 

Lisa

"Het gevoel van ownership wat ik ervaar geeft me ultieme vrijheid. Ik neem oncomfortabele stappen en word daar steeds comfortabler mee. Ik heb ervaren hoe fijn het is om dit met een groep te ondergaan. Met mensen die elkaar motiveren en inspireren. Ik ben dankbaar dat ik met Eline mee ben morgen groeien in The Quantum Way. Ik gun iedereen een Eline" 

Miryam

"Ik ben echt zo belachelijk dankbaar dat Eline in mijn leven is gekomen. Door haar programma ben ik een leuker mens, ondernemer en moeder geworden. Mijn wereld is zo positief veranderd. Dat gaat niet meer over omzet of geld, maar over LEVEN. Ik ben zo dicht bij mezelf gekomen en vanuit daar neem ik besluiten. Zonder Eline was ik hier nooit gekomen. Haar Quantum Lessen, vragen, spiegels en eerlijkheid vanuit haar hart hebben me gebracht waar ik nu sta. Als succesvolle ondernemer, maar bovenal als een gelukkig mens en een leuke moeder".

Het is niet nóg een coachingsprogramma..

Het is een ervaring die leidt tot het stappen in jouw volle ondernemerspotentieel en het cre√ęren van een leven waar je van droomt.

join tqsol groepsprogramma